Träindustriarbetare

Dina arbetsuppgifter

Som montör hos Lättelement ingår du i ett team som bygger olika byggelement. Produktionen sker i monteringslinor där varje team ansvarar för en del i konstruktionen. Lättelement behöver ytterligare förstärkning och vi söker därför träindustriarbetare till vår produktion i Örnsköldsvik.

Din profil

Som person är du händig, självgående och ansvarstagande. Du har med fördel god teknisk förståelse meriterande om du har vana av ritningsläsning. För att trivas med jobbet bör du ha god samarbetsförmåga och gilla att jobba i högt tempo. Praktisk erfarenhet inom bygg är en fördel. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska, både i tal och läsförståelse.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

2-skift måndag-fredag. Dagtider kan förekomma under vissa perioder.

Övrig information

Lättelement är ett starkt och växande företag, sprunget ur den norrländska myllan i hjärtat av Höga Kusten. Sedan starten 1979 har företaget varit privat och lokalt ägt och de har alltid haft all tillverkning och all sin personal i Örnsköldsvik, vilket gör dem genuint intresserade av den plats de verkar på. Läs gärna mer om Lättelement på www.lattelement.se.

Lättelement har fina anställningsförmåner och friskvårdsbidrag. Precis som i övriga byggbranschen är Lättelement en mansdominerad arbetsplats och vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Välkommen med din ansökan redan idag. Ansökan görs på www.onepartnergroup.se. Vid frågor, kontakta Ann Nordgren på tel. 0660-68 96 04 eller mail ann.n@onepartnergroup.se.


Kontakt:
Ann Nordgren
Kandidatansvarig
0660-68 96 04
ann.n@onepartnergroup.se

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Integritetspolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng