OnePartnerGroup rekryterar Produktionschef till Lättelement

Dina arbetsuppgifter

Rollen som produktionschef innebär att du har ansvaret för ledning och styrning av produktionen på Lättelement. Du ska säkerställa den operativa måluppfyllnad som finns avseende arbetsmiljö, kvalitet och leverans. Ditt fokus är att motivera, stötta och driva personalen mot företagets mål. Du är van att titta på produktionstal och kunna se sammanhang utifrån såväl ekonomiska som produktionsmässiga faktorer. Du sitter även i ledningsgruppen på Lättelement…

Läs hela annonsen samt ansök på OnePartnerGroup >>

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Integritetspolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng