Teknisk Säljare till Lättelement

Dina arbetsuppgifter

Som Teknisk säljare på Lättelement jobbar du nära kunderna för att utreda deras förfrågan, ta fram underlag och skicka offert. Du har ett operativt arbete där du bidrar med din kunskap genom hela projektet. Du har mycket kontakt med entreprenadföretagen och även med föreskrivandeleden (arkitekter och konstruktörer). Du jobbar med olika typer av projekt, både stora och små, och de flesta kunderna är kända hos Lättelement sedan tidigare.
Lättelement är ett familjärt företag med snabba beslutsvägar där Du kommer att ingå i ett prestigelöst team med högt i tak som tillsammans arbetar mot gemensamma mål.
Resor och övernattningar på annan ort förekommer då kunderna är utspridda över Sverige och Norge.

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen, kanske har du arbetat som byggnadsingenjör, arbetsledare eller platschef. Som person är du lösningsfokuserad, innovativ och affärsmässig. Du trivs i kontakten med andra människor och har en god social förmåga.
Tidigare erfarenhet av teknisk försäljning är meriterande.
Du har en god datavana och kommunicerar obehindrat på svenska.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid. Lön enligt överenskommelse

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag i form av cv och personligt brev. Din ansökan gör du via onepartnergroup.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman på Onepartnergroup, 0660-689 602 alt malin.vedman@onepartnergroup.se.
Välkommen!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Integritetspolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng