Montör till Lättelements produktion i Örnsköldsvik

Dina arbetsuppgifter

Som montör hos Lättelement ingår du i ett team i vår produktion i Örnsköldsvik. I produktionen byggs olika byggelement, framförallt takelement. Produktionen sker i monteringslinor där varje team ansvarar för en del i konstruktionen. De stationer som finns är bland annat isolering, plyfa och plåt.

Din profil

Som person är du händig, självgående och ansvarstagande. Vi ser att du är en aktiv person som gillar att arbeta fysiskt då vissa arbetsmoment kräver det. Du har med fördel god teknisk förståelse, meriterande om du har vana av ritningsläsning. För att trivas med jobbet bör du ha god samarbetsförmåga och gilla att jobba i högt tempo. Praktisk erfarenhet inom bygg är en fördel. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska, både i tal och läsförståelse.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Anställning hos kund. Start enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön

Skiftgång/Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2020-04-30. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta Ann Nordgren på OnePartnerGroup Örnsköldsvik, 0660-68 96 04. Välkommen!