Vi tackar Joe för samarbetet

Vårt samarbete med vår representant i Norge – Joe Svendsen – löper ut 1 januari, 2017.
Vårt mål med marknadsföring och försäljning i Norge är uppfyllt, något som vi är mycket nöjda med.

Marknadsansvarig i Norge kommer framöver att vara Jonas Björk, som har hjälpt Joe med både försäljning och teknisk kunskap, något som de flesta av våra norska kunder känner till. Jonas känner väl den norska bygg marknaden efter många år som marknadschef i Byggma koncernen, Masonite Beams AB.

Vi tackar Joe för hans insatser i Norge och önskar honom fortsatt framgång!

 

 


 

Vår samarbeidsavtale med vår representant i Norge – Joe Svendsen – utløper pr. 1. januar 2017.
Vår målsetting med markedsbearbeiding og salg i Norge er oppfylt, noe vi er svært tilfreds med.

Markedskontakten på Norge vil framover bli ivaretatt av Jonas Bjørk, som hele tiden har bistått Joe både salgsmessig og teknisk, noe de fleste av våre norske kunder er kjent med. Jonas kjenner i tillegg det norske bygg/entreprenør-markedet meget godt etter mange år som tidligere markedssjef i Byggma konsernet (Masonite AB).

Vi takker Joe for hans innsats i Norge og ønsker han lykke til videre.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Integritetspolicy

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng