Sök
Sök

Förenkla och förbättra med tak, vägg och bjälklag från Lättelement

Förenkla och förbättra med tak,
vägg och bjälklag från Lättelement

Oavsett om dina utmaningar handlar om höga miljökrav, tunga snölaster eller djärva spännvidder har vi på Lättelement kompetensen och viljan att hjälpa dig. Med en trygg, norrländsk prefabpartner är ingenting omöjligt – ta kontakt och berätta om ditt projekt redan i dag!

Tryggt

Vi är Nordens största tillverkare av prefabricerade tak- och väggelement. Våra produkter är testade och verifierade, och kvalitetssäkring sker genom hela verksamheten.

Starkt

Vi är experter på prefabricerade träkonstruktioner, med lång erfarenhet och hög kompetens. Vi vill vara en stark partner att vända sig till inför svåra utmaningar.

Rejält

Vi är ett norrländskt företag som tar ansvar genom hela byggprocessen – en partner att lita på i alla lägen. Vi strävar efter att ständigt utvecklas tillsammans med våra kunder.

Bygg mer hållbart med tak i högsta miljöklass

Bygg mer hållbart
med tak i högsta miljöklass

För varje kvadratmeter Lättelement du använder minskar du klimatbelastningen. Det törs vi påstå tack vare vår låga klimatpåverkan både i produktion och funktion. Lättelement är FSCcertifierat, samtliga våra takelement har godkänd EPD och kan användas i Svanenmärkt byggande. Hur ser kraven ut på ditt projekt? Hör av dig så berättar vi mer.

Fem stjärnor från NCC

Fem stjärnor från NCC

Byggföretaget NCC använde våra prefabricerade tak- och väggelement i det prisbelönta Labbhuset på Uppsala Business Park. Våra kunder vet bäst
– därför är vi stolta att dela med oss av NCC:s omdöme på leveransen och
samarbetet med Lättelement:

TRYGGHET & ENGAGEMANG. Lättelement ska vara en trygg arbetsgivare och vi ska genom personligt engagemang och brett kunskaps­område hos alla medarbetare ge våra kunder ett bestående intryck av att vi har utfört våra åtagande med stor entusiasm och bra kvalitet. Helt enkelt tryggt, starkt och rejält.

Dokument

Företagsbroschyr Svensk
Företagsbroschyr Norsk