Sök
Sök
_R3A7416

Fördelar med tidigt samarbete

Tidigt samarbete med Lättelement förkortar beslutsprocesser och effektiviserar byggprojektet

 

Lättelement har lång erfarenhet med omfattande projektering
Tack vare 45 års erfarenhet av att projektera tak kan vi agera lösningsorienterat och proaktivt. Vi skapar utifrån era behov de bästa förutsättningarna för att ert projekt ska uppnå bästa resultat.

Vi har under dessa år skapat en stor kunskapsbank på vår projekteringsavdelning som vi är mycket stolta över. Möjligheten till mervärde ökar för er eftersom vi har erfarenheten att skapa bra lösningar och objektspecifika detaljer. Dessa lösningar och detaljer kommer att hjälpa er att enkelt se hur vi ansluter mot övriga byggnadsdelar.

Vi anpassar oss efter dina behov
Varje tak vägg och bjälklag anpassas av våra konstruktörer efter byggnadsritningar och önskemål. Elementen ritas i CAD-miljö och med bra ritningar blir noggrannheten i produktionen mycket hög.

Stort ansvar för helheten av vår leverans
Med den kompetens vi skapat så har vi valt att ta stort ansvar för helheten av vår leverans. Vi tar bland annat ansvar för diffusionsfrågor, dimensionering, byggnadens stabilisering och skivverkan (både beräkningsmässigt och praktiskt) tillsammans med konstruktören. I alla projekt tar vi fram projektspecifika ritningar och montagehandlingar.