Sök
Sök
hedemora

Jag får alltid ett bra bemötande

Per Hagengran arbetar som konstruktör på Tyréns, ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. Per har samarbetat med oss på Lättelement sedan år 2012, då han tog kontakt efter tips av en branschkollega. Nu har han föreskrivit de prefabricerade elementen till äldreboendet Gävlestrand i Gävle, samt till Torsångsskolan i Borlänge och Fyrklöverskolan i Hedemora.

”De är lätta att ha att göra med på Lättelement. Jag tycker det är enkelt att bolla idéer och frågor med deras konstruk¬törer och jag får alltid ett bra bemötande. Tillsammans hittar vi lösningar på vilka takgenomföringar man kan göra i elementen utan att tappa stabilitet. Vi gör
det alltid tidigt i projekten – ibland så tidigt att leverantören ännu inte är upphandlad. Lättelement har också varit smidiga om jag måste justera något senare i byggproduktionen. Dessutom har de en bra webb där man kan hitta aktuella spännviddstabeller.

Lättelements största unika produktfördelar är, som jag ser det, den snabba takläggningen och de långa spänn¬vidderna där deras lättelement är jämförbara med spännarmerad betong.”

Den nybyggda Fyrklöverskolan i Hedemora. Lättelement har levererat takelementen.

Per Hagengran. Konstruktör, Tyréns.