Sök
Sök

Hos oss spelar varje medarbetare en avgörande roll. Både för oss själva och för våra kunder. Vi söker dig som kommer till jobbet med ett driv av att skapa affärer, vara lyhörd och positiv med intresse för teknik och byggbranschen. Du kommer till ett familjärt företag med snabba beslutsvägar. Du ingår i ett prestigelöst team med högt i tak där vi tillsammans hjälps åt för att nå vårt gemensamma mål. Vi erbjuder ett spännande jobb på en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och stor frihet under ansvar.

Om jobbet
Som Säljare på Lättelement jobbar du nära kunderna för att utreda förfrågan, ta fram offerter och skapa avtal. Du kommer också att söka upp nya kunder och projekt där ambitionen är att vår produkt blir föreskriven.
Det är ett aktivt, engagerat arbete där du bidrar med din kunskap genom hela projektet. Du har tät kontakt med entreprenadföretagen samt arkitekter och konstruktörer.

På Lättelement handskas du med olika typer av byggprojekt, både stora som små, enkla och komplicerade. Du säljer en produkt som är välrenommerad och till din hjälp har du en organisation med bred kompetens inom bygg och teknik.

Många kontakter med kunderna och övriga intressenter sker idag via teams men resor och övernattningar på annan ort förekommer då kunderna är utspridda över Sverige och Norge.

Marknadsavdelningen består idag av 6 st säljare och en marknadskoordinator. Varje säljare ansvarar för sina egna kunder och tillhörande projekt men vår strävan är att vi tillsammans uppnår det gemensamma målet, vilket är god lönsamhet men framför allt nöjda kunder. För att skapa de bästa förutsättningarna så hålls kontinuerliga möten veckovis där man bland annat stämmer av situationen för respektive säljare.

Publiceringsdatum
2023-06-27

Profil
Då du kommer att vara Lättelements ansikte utåt ser vi att du är social och trivs i sociala sammanhang. Att du värdesätter god och personlig service samt har en god förmåga att skapa nya kontakter och bibehålla dem. För att lyckas med denna tjänst behöver du ha arbetslivserfarenheter från likande arbetsuppgifter. Ett krav är att du jobbat med B2B-försäljning tidigare. Vidare ser vi gärna att du har en god förhandlingsteknik och vana av att skriva offerter och avtal. Meriterande är kännedom och gärna arbetslivserfarenheter inom byggbranschen.

Som person är du affärsmässig, lösningsfokuserad, orädd och innovativ. Du har en god datavana och kommunicerar obehindrat på svenska.
Ett krav är att du har körkort B.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid. Lön enligt överenskommelse

Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag i form av cv och personligt brev till Ulf Strinnholm ulf.strinnholm@lattelement.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf på telefon 0660-30 95 10

Välkommen med din ansökan!