Sök
Sök

Nu behöver vi utöka personalstyrkan och vi söker därför flertalet träindustriarbetare till vår produktion i Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter
Som anställd hos oss ingår du i ett team i vår produktion i Örnsköldsvik. I produktionen tillverkas olika byggelement, framför allt takelement. Det sker i produktionslinjer där varje linje är ett team som bygger elementen tillsammans från start till mål.

Vid intresse finns även möjlighet att åka ut och montera takelement i Sverige och Norge.

Din profil
Som person är du händig, självgående och ansvarstagande. Vi ser att du är en aktiv person som gillar att arbeta praktiskt. Du har god samarbetsförmåga och gillar att jobba med andra i team. Praktisk erfarenhet inom produktion är en fördel men inget krav. Du behöver ha grundläggande språkkunskaper i svenska, både i tal och läsförståelse.

Din kompetens/erfarenhet

Vi har inget formellt krav på utbildning eller erfarenhet. Det viktiga för oss är att du är driven, villig att lära och trivs att arbeta praktiskt i team. Vi erbjuder den internutbildning och introduktion som krävs.

Kom och väx med oss!

Vilka är vi?

Vi månar om personalen som är vår viktigaste tillgång. Du erbjuds ett roligt och varierande arbete tillsammans med härliga kollegor!

Anställningsomfattning
Heltid. Start enl. överenskommelse.

Arbetstid
Skiftgång 2-skift, vi jobbar varannan vecka förmiddag/eftermiddag med samtliga helger lediga.

Skicka in din ansökan i form av CV och Personligt brev till vår produktionschef Sören liv,
soren.liv@lattelement.se eller ring honom på telefon 0660-30 95 71.

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten tillsätts när rätt personer hittats.

Välkommen med din ansökan!