Sök
Sök
topbild

FÖRDELAR MED PREFABRICERAT TAK FRÅN LÄTTELEMENT TILL SKOLOR

  • Möjliggör långa spännvidder vilket skapar flexibilitet i designen och användningen av utrymmet.

  • Energieffektiv konstruktion uppnås omedelbart tack vare snabbt montage och välisolerade element som dessutom är helt utan köldbryggor, vilket passar utmärkt till byggnader med mycket höga krav på energihushåll och inomhusklimat. Våra element har därför använts i ett flertal certifierade miljö och passivhusprojekt.

  • Byggelementen är extremt starka då lättbalkar, plywood och plåt sammanfogas till en samverkande konstruktion.

HÅLLBAR & MILJÖVÄNLIG

Vi har en hållbar, miljövänlig produkt med stor andel trä. Våra prefabricerade byggelement består till stor del av förnyelsebara material och det är en lätt konstruktion i förhållande till sin styrka. 

Vi är FSC-certifierade.

Över 45 års erfarenhet

Lättelement är Nordens största tillverkare av prefabricerade takelement och har över 45 års erfarenhet. Några av våra referenser genom åren är bland annat en hel del skolor där vi levererat både tak och väggar. Anpassningar och tillval är några av våra styrkor. Mycket uppskattade tillval är exempelvis färdigt tätskikt, monterade takluckor, inbyggd ljudabsorbent, fotplåtar, hängrännekrokar och färdigmålade takutstick i valfri kulör. Vi anpassar oss efter dina behov genom att varje takelement skräddarsys av våra konstruktörer efter byggnadsritningar och önskemål.

TRYGG OCH STARK EKONOMI

Väljer du oss som samarbetspartner och leverantör kan du känna dig trygg. Vi är ett företag med stark ekonomi och med högsta kreditvärdighet sedan länge.